Kétoldalas japán élezőkő csúszásmentességet biztosító talapzattal. Finomság: 3000/6000...
KAI fenőkő 400-as és 1000-es finomsággal, nedves élezéshez. A fenőkövet be kell áztatni kb. 10 percre. Ha apró buborék szivárognak a kőből, akkor már lehet élezni vele. A kő felszínén...
A KAI elektromos késélező szép és kompakt, alacsony súlyú mindössze 875 g, és az újonnan kifejlesztett csiszoló egység két kerámia köszörűkő párral csak néhány jellemzője az új elektromos...
A KAI Seki Magoroku 3 fokozatú gyémánt és kerámia késélező - japán szakácskések hez használható. A kalsszikus V élű, japán szakácskséek könnyen élezhetőek az eszközzel. Az elegáns...
Termék részletek
A fenőkövek vízszintes síkja a használat során egy idő után eltérhet a teljesen síktól, kigödrösödik, ezért az élezés előtt a felület síkolása, kiegyenlítése szükséges lehet. KAI tisztító-egyengető...
Termék részletek
KAI Whetstone fenőkő, 3000 finomságú. A kő áztató kerettel együtt van így könnyebben használható. Kifejezetten finom élezésre alkalmas. Javasolt a KAI Wasabi és Magoroku konyhakésekhez...
Termék részletek
Ez a vezetősín a Kai, a híres japán szakácskés gyártó "Shun" sorozatának terméke, mely segít a megfelelő szögben tertani a kést, ha élezés fenőkövön történik. A szög 10 és 15 fok közötti...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.