Ajánlataink a termékre

 

KitchenIQ állítható élszögű késélező recés késekhez is (50687)

21 690 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kesvadasz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 21 690 Ft

Termékleírás
KitchenIQ állítható élszögű késélező két szakaszában képes élezésre ( durva és finom ) minden típusú késhez, fogazott élű pengékhez is. Ez még tovább finomítható a legkülönbözőbb kések élszögének megváltoztatásával, hogy megfeleljen a szög az eredeti gyári élszögnek. 6 élszöget kínál, 14-24 fok között, a konyhai késektől az outdoor késekig. Különlegessége még, hogy a fogazott pengés konyhai késeket is lehet vele élezni. Kitünő választás olyan konyháknak, ahol japán és európai kések is vannak használatban.


Jellemzők:
  • Az egyedülálló és az első fajta Angle Adjustgomb, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre állítsa be mind a durva, mind a finom éleket.
  • Két állítható kézi élesítő nyílás:
  • Durva, gyémánt rudakkal a tompa és sérült kések élesítésére
  • A finom kerámia kövekkel az élességért és a könnyű vágásért
  • Puha tapintású fogantyú
  • Csúszásmentes alap a nagyobb stabilitás érdekében Előnyök:
  • Ez az élesítő gyakorlatilag minden kést élesít egy késtartóban * Könnyen használható, egyszerűen válassza ki a megfelelő szöget a gomb megnyomásával és elforgatásával. Lehetővé teszi az otthoni főzésnél és a profi szakácsok számára, hogy a visszaadják az eredeti gyárilag készített élezési szöget késeiknek A sérült és tompa késeket is élesíthetinéhány húzás (6-10 a kés élességétől függően) A finom nyílás ideális a már éles kés élezéséhez ésa mindennapi kés karbantartásához. A rögzített kések egyszerűen élesíthetők ebben a rögzített szögben, csak néhány húzásminden, ami a legtöbb stílus élesítését igényli. A kompakt méret jól illeszkedik a fiókba. Robusztus és stabil, biztonságosabb élezést tesz lehetővé.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.