Friedr. Dick 7317330

Friedr. Dick 7317330

22 800 Ft-tól 2 ajánlat

Ajánlataink a termékre

 

Dick Wetzstahl fenőacél -7317330-63

22 800 Ft
+ 1 950 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bollershop.hu
 

F. Dick DICK Wetzstahl fenőacél, ovális - 30cm (7317330-63)

23 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
bollerbolt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 22 800 Ft

Termékleírás
A Dick Wetzstahl fenőacél a böllérek egyik legkedveltebb eszköze. Ennek oka többek között az, hogy ovális kialakítása és 30 cm hosszú fenőfelülete rendkívül praktikus és könnyen kezelhető a csontozókések, szúrókések és hentes kések esetében is.
Ár-érték aránya kiemelkedő, hiszen a fenőacél mind minőségben, tartósságban és használhatóságban is kiemelkedik társai közül. A Dick Wetzstahl fenőacél masszív kialakítása biztosítja a tartósságot és stabilitást.
A nyélen elhelyezett nyílással könnyedén és helytakarékosan tárolható a konyhában vagy a műhelyben. A fenőacél rendszeres használata hosszabb élettartamot biztosít a késeknek. Ez az a fenőacél, amit minden bölcs séf vagy hentes szívesen lát a konyhájában.

Költséghatékony, praktikus acél a konyhai és a hentes felszerelések karbantartására. A Dick Wetzstahl fenőacél jó befektetés, ami hosszú távon megtérül, miközben hozzájárul a professzionális és otthoni konyhák hatékonyságához is.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.