Chef'sChoice 2000

Chef'sChoice 2000

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A Chef'sChoice 2000 profi elektromos késélező egy nagy teljesítményű gép, melyet kifejezetten nagy igénybevételnek kitett kereskedelmi felhasználású kések élezésére fejlesztettek ki. Ilyen kereskedelmi egységek (pl. a szállodák, éttermek, élelmiszer szolgáltató cégek, klubok és élelmiszerboltok) számára a Chef'sChoice késélező kifejezetten ajánlott a jelentős mennyiségű késhasználat miatt. Könnyen kezelhető, és egy tartósabb, valamint élesebb vágóélt hoz létre.

A motoros késélező beépített precíziós élvezetői biztosítják a kés megfelelő élezési szögét, s ezáltal kontrollálják az élező/polírozó folyamatokat.
A Chef'sChoice 2000-es szabadalmaztatott kétfázisú elektromos élező egy rendkívül éles élgeometriát hoz létre, és lehetővé teszi, hogy a kés háromszor hosszabb ideig maradjon éles, mint a hagyományos élező módszerrel élezett kés.

Így is ismerheti:
Chef’s Choice 2000
Chefs Choice 2000
Chef’sChoice 2000
ChefsChoice 2000

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.