Chef'sChoice 1520

Ajánlataink a termékre

 

ChefsChoice elektromos késélező CC-1520 - 3 sebességes

109 299 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
profiszakacs.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 109 299 Ft

Termékleírás
A háromfázisos élezővel nemcsak a 20 fokos európai/amerikai típusú, hanem a 15 fokos ázsiai kések is megélezhetőek, illetve fenhetőek. A motoros otthoni késélező 100% gyémánt élezőanyaggal és szükség esetén cserélhető élezőkorongokkal rendelkezik. Precíziós szögbeállítás funkciójával könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár vastagabb élű és minőségi késeken is.

Jellemzők:
  • Chef'sChoice kés élszög: 10 és 20 fok
  • Ázsiai típusú, 15 fokos élszögű és európai/amerikai típusú, 20 fokos élszögű késekhez egyaránt alkalmas
  • Sport- és zsebkések élezésére, valamint
  • Sima és recés élű kések élezésére is alkalmas
  • Precíziós élvezető rendszer, mellyel nem lehet elrontani az élt
  • Erősebb, hosszabb élettartamú élt készít
  • Gyors, könnyű használat
  • Rugalmas fenő/csiszolókorongok
  • Rendkívüli élesség
  • 100% gyémántpor bevonatú csiszolókorongok
20 és 15 fokos kések élezésére szolgál Az 1520-as modell a világ egyik legsokoldalúbb élezője. Megélezi az ázsiai és az európai/amerikai típusú késeket is, ezért mind a 15 fokos ázsiai, mind a 20 fokos európai/amerikai kések élességét helyre lehet vele állítani, s beállítani azok élszögét. Gyorsan és könnyen élezi meg a fogazott és a sima éleket, vagy a Santoku és a hagyományos japán stílusú egy oldalon élezett késeket is; sőt a háztartási kések mellett a sportkések és a zsebkések élességéről is gondoskodik. Bátran használhatjuk a legdrágább minőségi késeken is. Precíz szögbeállítás funkció Az AngleSelect megálmodóinak és tervezőinek az volt a szándéka, hogy a késélező meglepő élességet produkáljon a pengéken, ezért egy rendkívül precíz késvezetőt alakítottak ki. Ez automatikusan bepozícionálja és a megfelelő szögben tartja a kést, amivel rendkívüli tartósságot biztosít neki. 100% gyémánt csiszolóanyag A többfokozatú késélező 100% gyémánt csiszolóanyagot használ, ami bármilyen ötvözetet gyorsan és hatékonyan megélez, a penge károsítása nélkül. Így másodpercek alatt alakul ki a borotvaéles penge. Erősebb, hosszabb élettartamú él Az 1520-as modell szabadalmaztatott rugalmas fenő/csiszoló korongokat használ, amik egyfajta domború „gótikus boltívű élstruktúrát alakítanak ki. A konvex, vagyis a domború él erősebb és hosszabb élettartamú, mint a homorúra, vagy a hagyományos V alakra élezett él. Ezáltal az AngleSelect késélezővel megélezett pengék hihetetlen élességről és tartósságról tesznek tanúbizonyságot. Hogyan működik?
  1. fokozat: 100%-os gyémánt csiszolóanyag a 15 fokos ázsiai típusú kések élezéséhez.
  2. fokozat: 100%-os gyémánt csiszolóanyag a 20 fokos amerikai/európai típusú kések élezéséhez.
  3. fokozat: A 3. fokozatban a forradalmian új rugalmasságú fenő/csiszolókorongok borotvaélessé polírozzák a pengét. A rugalmas technológia precíziós szögvezetői fenntartják az állandó szöget a megfelelő élezéshez, s ezáltal hibátlan végeredményt hoznak létre.
A készülékhez a képen látható kések nem járnak tartozékként, a kések csak illusztrációk. Így is ismerheted: Chef’s Choice 1520 Chefs Choice 1520 Chef’sChoice 1520 ChefsChoice 1520 Chef’sChoice AngleSelect Sharpener 1520

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.