Chef'sChoice 2100

Chef'sChoice 2100

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-02-13): 269990.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Gyártó: Chef'sChoice
Modell: 2100


Leírás:

A Chef'sChoice 2100 profi elektromos késélező egy nagy teljesítményű,175 wattos gép, melyet kifejezetten nagy igénybevételnek kitett, kereskedelmi felhasználású kések élezésére fejlesztettek ki. Ilyen kereskedelmi egységek (pl. szállodák, éttermek, élelmiszer szolgáltató cégek, klubok és élelmiszerboltok) számára a Chef'sChoice 2100 késélező kifejezetten ajánlott a jelentős mennyiségű késhasználat miatt.

Könnyen kezelhető, és egy tartósabb, valamint élesebb vágóélt hoz létre, éppen ezért rendkívül költséghatékony. Mindemellett segít meghosszabbítani a kés élettartamát. A Chef'sChoice 2100-as modell egy takarékos alternatívája a profi élező szolgáltatásoknak.

Három fázisának köszönhetően nemcsak élezni és fenni képes, hanem a késeken egy új élt is képes létrehozni az elhasználódott él helyett.

A motoros késélező beépített precíziós élvezetői biztosítják a kés megfelelő élezési szögét, s ezáltal kontrollálják az élező/polírozó folyamatokat.
A három élező fokozatban létrehozott Trizor Plus technológiával egy olyan íves élt jön létre, ami ellenáll ennek a folytonos elhajlásnak, így sokkal tartósabbá válik a kés.

A teljes cserélhető élező egység könnyen kiszedhető (beleértve a élezőkorongokat és a szögvezetőket is) és így mosogatóban vagy mosogatógépben is tisztítható.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.